Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VVD met chocolademelk bij supers Genemuiden

Algemeen

GENEMUIDEN - Kandidaten van de VVD stonden zaterdag bij de supermarkten in Genemuiden om hun wensen op te halen in Genemuiden. “Ondanks dat veel inwoners aangaven het prima naar hun zin te hebben in Genemuiden, waren ook hier verbeterpunten te vinden”, volgens de partij.

“Zo spraken meerdere bewoners over het feit dat ze graag naar een kleinere woning zouden verhuizen, maar dat er op dit moment weinig seniorenwoningen in Genemuiden te vinden zijn. Een mevrouw gaf aan dat zij uitlaat of speelplekken voor haar hond miste in Genemuiden en zag rond de Randweg mogelijkheden om hier iets moois te maken.”

Ook op het gebied van veiligheid waren er nog een aantal wensen, merkte de partij. “Een aantal inwoners gaf aan dat zij blij zijn met het wekelijkse spreekuur van de wijkagent en dat deze zeker behouden zou moeten blijven. Er zou ook blijvende aandacht moeten zijn voor het ontwrichtende karakter wat drugsgebruik en overlast met zich meebrengen.” 

De VVD kwam ook veel Hasselters in Genemuiden tegen. “Die gaven nogmaals aan dat zij het winkelklimaat in Hasselt nog beperkt vinden en daarvoor soms uitwijken naar andere plaatsen. Zij benoemden wel het belang dat we in de gemeente die boodschappen konden doen en kozen daarvoor voor Genemuiden.”

De VVD spreekt van ‘een mooie ochtend met veel wensen’. “En met de kop chocolademelk en het zonnetje erbij ook erg aangename ochtend. De VVD is blij met de wensen die inwoners de afgelopen maand aan ons door hebben gegeven.”

Inwoners kunnen hun ideeën ook blijven delen via een mail naar
fractie@vvdzwartewaterland.nl.