Afbeelding
Foto: Helmich Lubberts

Eerste selectie Sportclub Genemuiden krijgt steeds meer gestalte

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden slaagt erin om de huidige selectie zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Met Ryan van Lente, Nathan Bos, Ingmar Lassche en Hadde Pleijsier is de lijst van spelers die doorgaan bij de hoofdklasser wederom uitgebreid. Inmiddels hebben 20 spelers van de huidige selectie, die bestaat uit 24 spelers, hun contract verlengd.

Ryan van Lente twijfelde eerder omdat hij momenteel in Kampen woont, maar de recente basisplaatsen hebben hem toch overtuigd om nog een seizoen door te gaan in de eerste selectie van Sportclub Genemuiden.

Nathan Bos, afgelopen zaterdag nog trefzeker als invaller, gaat er na een jaar afwezigheid door een ernstige blessure weer vol voor en wilde graag door.

Ingmar Lassche kwam door wat blessureleed aan het begin van het seizoen nog niet tot speelminuten, maar wil daar nu hij weer fit is de komende tijd verandering in brengen. 

Hadde Pleijsier zat aan een aantal jaren in de tweede selectie bij Sportclub Genemuiden is nu bezig aan zijn eerste seizoen in de eerste selectie. Dit bevalt hem uitstekend en smaakt naar meer.

Gerard Meijeringh