Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Palet Vastgoedonderhoud stopt als sponsor in marathonschaatsen

Sport

GENEMUIDEN - In het Zweedse Luleå kwam onlangs een eind aan de aanwezigheid van Palet Vastgoedonderhoud als sponsor in het landelijke marathonschaatsen voor dames. Na 2 jaar co-sponsorschap en 10 jaar hoofdsponsorschap van de zwart-blauwe brigade, onder leiding van Eelco Kooistra en Ard Alderts, heeft het bedrijf besloten om te stoppen.

“Zo komt er na 10 jaar lang in de aanval te hebben gereden een eind aan een samenwerking met tal van prachtige en lieve mensen. Een periode met menige memorabele marathonmomenten in een Palet-pak”, zo laat de familie Pleijsier van Palet Vastgoedonderhoud weten. 

“Een trouwe en betrokken marathonsponsor verlaat het peloton. Persoonlijk ben ik er al die jaren bij geweest en had dat voor geen goud willen missen”, aldus Eelco Kooistra. 

“Om niemand te kort te doen en niemand te vergeten zeggen wij als familie Pleijsier, dank. Dank aan alle betrokkenen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het succes van Team Palet. Zonder jullie medewerking had Erna nooit de Alternatieve Elfstedentocht 2013 gewonnen, was Elma nooit voor de finish van diezelfde wedstrijd gevallen, hadden Wieteke en Ineke nooit met het legendarische beennummer 19 gereden, waren er geen acht podiumplaatsen behaald tijdens de Grand Prix-wedstrijden afgelopen week, waren er geen nationale titels gewonnen en hadden Elma en Imke elkaar nooit ontmoet. Maar bovenal hadden wij jullie nooit leren kennen. Het was een eer om zoveel mooie jaren betrokken te mogen zijn geweest bij deze geweldig sport en haar schaats(t)ers”, aldus de familie Pleijsier.

Evi Flier
pakt regiotitel

DENEKAMP - Evi Flier van De Zwartewaterruiters heeft onlangs de Overijsselse titel gepakt bij de regiokampioenschappen in Denekamp.

Evi Flier kwam uit in de dressuurklasse B, categorie A/B. Samen met haar pony Wilson Bluff kwam ze tot een score van 68,667 procent, goed voor het kampioenschap van regio Overijssel. Eerder pakte Evi Flier ook al de kringtitel.
Met haar prestatie in Denekamp heeft ze zich ook weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap, dat op zaterdag 2 april wordt gehouden in Ermelo.

Afbeelding

Gerard Meijeringh