Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Wederom podiumplekken voor acrogymnasten SV Hasselt

Sport


WESTERHAAR - De zes acroteams van SV Hasselt kwamen afgelopen zaterdag opnieuw in actie. Bij de plaatsingswedstrijd in Westerhaar was de afvaardiging uit Hasselt goed voor drie podiumplaatsen.

Bij de E-junioren mocht het duo Tamira van der Horst en Femke van Herk na een swingende oefening met veel expressie het zilver in ontvangst nemen. Ook Myla Worst en Phileine haalden het podium na een goede oefening. Het trio Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Jeslin van den Belt liet een strakke oefening zien en mocht, ondanks een kleine tijdsfout, een bronzen medaille aan de prijzenkast toevoegen. 

Bij de E-junioren werd het duo Elise van den Belt en Marit Mudde knap vierde met een vrolijke oefening. In dezelfde categorie lieten Esmay Roosberg en Felien Douma ook een goede oefening zien en eindigden als zesde. Bij de E-jeugd behaalden Marijke Potuyt en Naemi Buit met een fraaie oefening een vijfde plek in een zeer sterk deelnemersveld. 

Een aantal teams zal doorstromen naar het Oost Nederlands kampioenschap op 23 april in Varsseveld. Daar zullen zij opnieuw hun oefeningen laten zien en strijden om een plek richting de halve finale.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh