Afbeelding
Foto: SCAB

Oproep: Open tuin op de Open Tuin- en Theaterdag

Algemeen

HASSELT - SCAB houdt op zaterdag 11 juni weer een Open Tuin en Theaterdag. Daarvoor zoekt de stichting nog mensen die hun tuin willen openstellen voor publiek en ter beschikking stellen voor een optreden. 

“Het voorjaar komt er weer aan. Tijd voor de tuiniers om weer aan de slag te gaan; snoeien en planten en de tuin weer klaar maken voor het nieuwe seizoen”, schrijft SCAB in een persbericht. 

De organisatie weet dat er veel liefhebbers van tuinen in Hasselt en daarbuiten zijn. Daarom organiseert de SCAB dit jaar weer een Open Tuin en Theaterdag in Hasselt. “Het publiek kan niet alleen bijzondere tuinen bezoeken, maar wordt daar ook getrakteerd op verrassende optredens. Een divers cultureel programma op vaste tijdstippen in de verschillende tuinen die mee gaan doen”, aldus SCAB.

Mensen die trotse eigenaar zijn van een tuin die ze willen laten zien, kunnen zich opgeven via scab-hasselt@hotmail.com, telefonisch via 06-55028128 of op het inschrijfformulier in de bibliotheek Hasselt. Meer informatie over de dag is te krijgen bij Corrie Folkersma via de mail: cfolkersma@ziggo.nl.

Enrico Kolk