Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Groep 7 van Toermalijn bedient deelnemers en vrijwilligers Zonnebloem

Algemeen

HASSELT - Groep 7 van De Toermalijn bezorgde deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem een gezellige, maar vooral een vrolijke paaslunch. Die werd gehouden in het restaurant van sporthal De Prinsenhof.

“Het werd een hele bijzondere paaslunch. Andre Koudijs van Kontento had aan groep 7 van de basisschool de Toermalijn gevraagd te helpen bij de bediening”, schrijft de Zonnebloem in een persbericht.

“Is véél leuker dan een middag op school”, was een reactie van een leerling. En dat vonden de 59 Zonnebloemers ook. Leerlingen sjouwden met koppen soep, kopjes thee of koffie en een kroket en hadden daarbij een vaste tafel. 

Ze waren allemaal gestoken in een T-shirt met de tekst: ”Wij helpen u graag” en het logo van de Zonnebloem.

“De traditionele Zonnebloem-paaslunch is altijd al gezellig, maar deze groep kinderen die de gasten bediende, gaf er een extra vrolijke tint aan. De 59 gasten konden de geste van André Koudijs erg waarderen”, aldus de Zonnebloem. “Een fantastische ontmoeting tussen een oudere generatie en deze kinderen. Dat zou je vaker moeten doen”, besluit de Zonnebloem het persbericht over de paaslunch.

Enrico Kolk