Afbeelding
Foto: Stockfoto: Gerard Meijeringh

Bram Makkink keert terug bij DESZ

Sport

ZWARTSLUIS - DESZ heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Bram Makkink. Hij komt over van Sportclub Genemuiden.

DESZ omschrijft Makkink (23) als een veelzijdige voetballer die op de volledige rechterkant uit de voeten kan. Op 12-jarige leeftijd ging hij voetballen bij Sportclub Genemuiden. Dat was als tweedejaars D1-speler. Daarna heeft hij alle jeugdelftallen doorlopen. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij het tweede elftal van Sportclub Genemuiden. 

Na vele jaren Sportclub Genemuiden keert hij straks dus terug bij DESZ. “Ik heb uiteindelijk de keuze voor DESZ gemaakt, omdat ik het plezier in voetbal een beetje aan het verliezen was. Dit komt door een gebrek aan speeltijd vanwege het wekelijks terugkeren van jongens uit de eerste selectie. Het was geen gemakkelijke keuze, omdat ik veel te danken heb aan Sportclub Genemuiden en ik daar vanaf het eerst moment goed ben opgevangen. Daarom wil ik het huidige seizoen goed afsluiten”, aldus Makkink. 

“Het was tijd voor een stap in een andere richting en DESZ biedt mij deze mogelijkheid. De goede gesprekken met DESZ en de nieuwe hoofdtrainer gaven veel vertrouwen en hebben ervoor gezorgd dat ik deze stap ga maken. Ik kijk er daarom ook erg naar uit om komend seizoen weer terug te keren bij DESZ.” 

Gerard Meijeringh