Afbeelding
Foto: Enrico Kolk

Wim Reuvekamp in het zonnetje na 25 verkeersexamens

Algemeen

HASSELT - “Je bent een man met een lange staat van dienst”, kreeg Wim Reuvekamp vorige week te horen. Hij als al meer dan dertig jaar actief als vrijwilliger bij Veilig Verkeer Nederland (VVN) en organiseerde dit jaar voor de 25e keer het verkeersexamen.

Reuvekamp is begonnen met de kascontrolecommissie, maar werd ook bestuurslid, verkeersveiligheidscoördinator en organisator van het verkeersexamen. Dat deed hij nu voor de 25e keer en daarom werd hij in het zonnetje gezet na afloop van het verkeersexamen in Hasselt.

Van VVN mocht hij een oorkonde en een speldje in ontvangst nemen. Niet dat hij nu afscheid neemt overigens. “Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen”, aldus Reuvekamp. “Het is nu het 27e jaar, want we hebben het ook een beetje minimaal in coronatijd gedaan.”

Wethouder Maarten Slingerland overhandigde Reuvekamp een bloemetje. “Ik heb je leren kennen als een deskundige, maar ook iemand die goed nadenkt. Kinderen zijn zich door je werk echt bewust van de veiligheid en daarom is het belangrijk dat de vrijwilligers iedere keer op pad gaan.”

Enrico Kolk