Afbeelding
Foto: Eigen foto

Vier avonden toeren bij Motorclub Hasselt

Algemeen

HASSELT - Net als voorgaande jaren is de maand juni dé toermaand bij MTC Hasselt. Met de avond-4-daagse kunnen motorbezitters iedere donderdagavond in de maand juni een mooie toertocht meerijden vanaf het clubhuis van MTC Hasselt. Ook niet-leden zijn van harte welkom zijn om één of meerdere avonden mee te rijden.

Op 2, 9, 16 en 23 juni zijn er toerritten van circa 100 km uitgezet. Voor wie een rit mist is er op 30 juni nog een inhaalavond. De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19.00 uur. Verzamelen en routes laden vanaf 18.45 uur. Voor de routes betalen deelnemers 1 euro per avond.

’s Avonds motorrijden in de maand juni heeft zo zijn voordelen. Het is lekker lang licht en veel rustiger op de weg. Zo kunnen motoraars lekker dóór en tegelijkertijd met volle teugen genieten van het motorrijden en de prachtige wijde omgeving verder verkennen. 

Wie wil kan elke avond nog napraten in het clubgebouw. Voor niet-leden is dit meteen een mooie kans om eens nader kennis te maken met MTC Hasselt. Elke motorrijder is welkom!