MaakMeeMaand


ZWARTEWATERLAND - Allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen zijn deze maand te ontdekken bij de bibliotheken in Zwartewaterland. “Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait”, aldus de bibliotheek.

Mensen kunnen bijvoorbeeld actief aan de slag met nieuwe maaktechnieken tijdens het maken van een Robot-hand bij bibliotheek Genemuiden op vrijdag 9 oktober of kennismaken met Homey, de Huisrobot bij bibliotheek Hasselt op donderdag 22 oktober. In bibliotheek Zwartsluis is het onder andere mogelijk om te werken met de lasersnijder (vrijdag 23 oktober) en de 360 graden camera (vrijdag 30 oktober). Er zijn workshops voor jong en oud.

Door heel Overijssel worden er in de MaakMeeMaand honderden technologische, innovatieve en creatieve maakactiviteiten aangeboden.

Het volledige programma van Bibliotheek Zwartewaterland is terug te vinden via de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl. Alle activiteiten zijn te reserveren via de website en in de Bibliotheek. Uitgebreide informatie is te vinden op: tetem.nl/maakmeemaand.