Ruime nederlaag Ruutvoorn

MARKNESSE - De volleyballers van Ruutvoorn hebben ook de derde competitiewedstijd verloren. Het ervaren SVM won met 4-0.

Ruutvoorn begon de competitie met een 1-3 verlies tegen CSV. Daarna ging de ploeg in Genemuiden met 2-3 onderuit tegen Banzo/Site-Out 3.

In het begin ging het gelijk op. SVM speelde slordig, maar Ruutvoorn verzuimde om daarvan te profiteren en verloor de eerste set met 25-19. Daarna werd het krachtsverschil. Het werd een duel van de mannen tegen de jongens van Ruutvoorn. De jeugdige bezoekers namen te weinig initiatief en lieten zich de kaas van het brood eten. Set 2 en 3 gingen met 25-10 naar SVM. In de vierde set scoorde Ruutvoorn zestien punten.

Van der Breggen
weer snelste in
Waalse Pijl

HOEI - Anna van der Breggen blijft de overwinningen aaneenrijgen. Na haar dubbelslag op het WK schreef ze vorige week woensdag de Waalse Pijl op haar naam. Het was de zesde keer op rij dat ze deze klassieker wist te winnen.

Van der Breggen sloeg toe in de laatste kilometer. Op de steile Muur van Hoei pakte ze de regie in handen. Uiteindelijk bleek Van der Breggen de sterkste. Uttrup eindigde als tweede, voor Demi Vollering. Met haar zes zeges in de Waalse Pijl is Van der Breggen nu alleen recordhouder.