Beursplein voor dit jaar van de kalender gehaald

ZWARTEWATERLAND - Het Beursplein Zwartewaterland kan dit jaar alsnog niet doorgaan. Het Beursplein, dat eerder gepland stond in april dit jaar, was doorgeschoven naar dit najaar. “Echter, gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, is alsnog het besluit genomen om het beursplein in 2020 niet plaats te laten vinden”, laat de organisatie weten.

Het coronavirus staat een actieve en veilige uitwisseling van goederen en diensten door personen op het Beursplein Zwartewaterland nu in de weg, vindt de organisatie. “Maar uiteraard zijn de verwachtingen dat er in 2021 een nieuwe editie van dit prachtige event voor de lokale bedrijven en organisaties weer plaats kan gaan vinden.”

Het Beursplein Zwartewaterland is een plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Tijdens het Beursplein ontmoeten ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar in een informele setting. “Meedoen kost niets en levert altijd iets op. Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen”, aldus de organisatie.

Informatie

Beursplein Zwartewaterland is een initiatief van de gemeente. Wie vragen heeft of op zoek is naar informatie kan mailen naar beursplein-zwartewaterland@outlook.com of kijken op de www.zwartewaterland.nl/beursplein.