Toneelgroep voert stuk niet meer uit in voorjaar

HASSELT - Na een stevig beraad over de nog te spelen voorstellingen van het stuk 'Jan Hendrik & Hendrik Jan', heeft Toneelgroep Hasselt besloten dat het stuk ook in het voorjaar van 2021 niet uitgevoerd wordt.

"Tevens zien we ons genoodzaakt om de kaartjes voor deze resterende voorstellingen te laten vervallen", laat de Toneelgroep weten. "Dat dit ons verschrikkelijk spijt behoeft natuurlijk geen verdere uitleg, wij staan te popelen om te kunnen repeteren en op te kunnen treden voor een prachtige volle zaal."

De Toneelgroep begrijpt dat zij mensen met dit bericht enorm teleurstelt. "Maar we hopen dat iedereen ook begrip kan opbrengen voor de situatie."
Om toch niet geheel in mineur te eindigen heeft de groep toch maar weer een planning gemaakt. "We hopen dat we na de zomervakantie van 2021 kunnen beginnen met het repeteren van een nieuw stuk", schrijft de Toneelgroep.

"In het vroege voorjaar van 2022 hopen we dan te kunnen optreden voor een volle zaal en dat we dan allemaal weer schuddebuikend van het lachen kunnen genieten van een geweldig toneelstuk."