Prijswinnaars GOV

GENEMUIDEN – De Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) kijkt terug op een geslaagde Biestemerk-week. Vanaf de dinsdag hadden de ondernemers de biestemerk-sfeer in de winkels, en verschillende biestemerk-acties.

Iedere kopende klant mocht de naam noteren, om zo kans te maken op een gevulde GOV-tas. Kinderen konden de hele week speuren in de winkelstraten van Genemuiden. “En wat waren er veel kinderen op de been. Echt zo leuk om te zien, ook hoe fanatiek ze waren”, aldus de GOV.

De winnaars van de speurtocht zijn Imre van de Steeg, Lottus Tippe en Jetske Brouwer. Winnaars van de GOV-tas zijn D.van Dijk, De Lange, L. Aubri, Mevrouw Van der Bunt en Van Ittersum. De GOV wenst de prijswinnaars veel plezier met hun prijzen.

Ruim 3.000 euro voor Ontmoeting

HASSELT/GENEMUIDEN - De jaarlijkse collecte voor stichting Ontmoeting, die gehouden is in Hasselt en Genemuiden, heeft 3.185 euro opgebracht.

In Genemuiden werd 2.000 euro opgehaald en in Hasselt 1.185. “Een heel mooi bedrag dat zeer welkom is bij deze stichting (zeker in coronatijd) die hulp biedt aan onze dak- en thuisloze medemens”, laat het comité weten. “Namens stichting Ontmoeting willen we alle collectanten en ook de inwoners van Zwartewaterland hartelijk danken.”

Diefstal fiets

ZWARTSLUIS - Vrijdag is er tussen 07.35 uur en 18.30 uur een zwart-witte fiets gestolen bij een bushalte in Zwartsluis.

De politie is op zoek naar getuigen.