Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ruutvoorn deelt mond-
kapjes uit onder leden

GENEMUIDEN - Volleybalvereniging Ruutvoorn heeft onlangs aan alle leden mondkapjes uitgedeeld. De vereniging bestaat dit seizoen 70 jaar en bij een feestje, zo zegt de vereniging, hoort een cadeautje.

Gezien de huidige periode leek het het bestuur van Ruutvoorn een ludiek idee om aan alle leden een mondkapje cadeau te doen. Uiteraard hoopt het bestuur dat ze die ook zoveel mogelijk zullen dragen.

“We willen hier ook een signaal mee afgeven: dat we op een verantwoorde en verstandige wijze met elkaar omgaan en rekening met elkaar houden”, aldus het bestuur van de volleybalvereniging.

"Zo hopen we hiermee een steentje bij te dragen aan de strijd tegen het coronavirus. Het zou het mooiste zijn als we ze zo min mogelijk hoeven te dragen", vindt het bestuur. "Dat zou betekenen dat we het virus onder controle krijgen. In de tussentijd hopen we dat iedereen zoveel mogelijk gezond blijft.”

Competitie

Ruutvoorn heeft momenteel geen competitie, zegt Anneke van Dijk van de afdeling jeugdzaken. "Maar we kunnen wel trainen, dus doen we wedstrijden met competitieteams. Dan mixen we onze eigen teams."

Volgens haar is het een 'leuke manier' om de jeugd bezig te houden, door die tegen elkaar te laten spelen. De vereniging is blij dat er weer binnen getraind kan worden. Bijkomend voordeel voor de leden: de mondkapjes hoeven tijdens de training niet gedragen te worden.