Winkel in 't Olde Staduus zoekt vrijwilligers

GENEMUIDEN - Het winkeltje in ‘t Olde Staduus aan het Havenplein is op zoek naar vrijwilligers. “We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die een paar uurtjes willen helpen in de winkel”, zo is op de Facebookpagina te lezen.

In de winkel zijn veel verschillende producten te koop, zoals kaarten, advocaat, maar ook een patroon om mondkapjes te maken. Voor meer info of aanmelden kunnen mensen contact opnemen met 06-22037035.

Consultatiebureau naar nieuwe plek

VOLLENHOVE - Het consultatiebureau in Vollenhove heef vrijdag een nieuw onderkomen gevonden. Het nieuwe adres is De Burght, Godfried van Rhenenlaan 2 in Vollenhove. Mensen kunnen daar sinds gisteren terecht.

Ouders die met hun kind(eren) deze locatie van GGD IJsselland bezoeken, hebben inmiddels een brief met het verhuisbericht ontvangen. De informatie staat ook op www.ggdijsselland.nl.

Alle afspraken op het consultatiebureau vinden plaats in De Burght. Dat geldt ook voor het inloopspreekuur op afspraak. De normale inloopspreekuren zijn vanwege corona tijdelijk vervangen door een inloopspreekuur op afspraak. Op www.ggdijsselland.nl kunnen ouders via een formulier een afspraak maken met de jeugdverpleegkundige.