Werkzaamheden N331 gaan richting het einde

ZWARTSLUIS – De werkzaamheden aan de weg in Zwartsluis vinden vanaf maandag 30 november plaats in het gedeelte tussen de Meppelerdiepbrug en de rotonde Grote Kranerweerd. Dat duurt tot en met vrijdag 11 december, en dan zijn de werkzaamheden klaar.

Tot en met komende vrijdag wordt er gewerkt in het deel vanaf het hotel Zwartewater tot aan de Meppelerdiepbrug. De weg is tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk tussen 19.00 en 5.30 uur. Overdag kan lokaal- en bestemmingsverkeer gewoon gebruikmaken van de weg. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht wordt er niet gewerkt.

Tijdens de werkzaamheden geldt dat het bestemmingsverkeer, onder begeleiding van verkeersregelaars, gebruik mag maken van de fietspaden langs het werkvak. Niet-bestemmingsverkeer moet omrijden. De hulpdiensten mogen voor spoedritten met zwaailicht door het werkvak, net als nooddiensten met een ontheffing. De bus rijdt als normaal.

“Woont u in Zwartsluis en wilt u, als gevolg van de werkzaamheden, in de nacht niet de gehele omleidingsroute volgen? Dan is het mogelijk om uw auto rechts naast het pand van Nieuwboer Transport aan de Grote Kranerweerd te parkeren. Dit terrein is bereikbaar via de Conradsweg. Parkeren is volledig op eigen risico”, schrijft de aannemer.

Meer over al het bovenstaande is te vinden op www.overijssel.nl/N331N334.