Hulp uit Spanje

Voor de werving van abonnementen voor de Stadskoerier.nl gaat uitgever BrugMedia gebruik maken van een wervingsbureau. Vanaf donderdag 3 december zullen er telefonisch abonnementen worden verkocht. Naast de kortingsaanbieding is er voor elke tiende nieuwe abonnee een leuke verrassing.

In aanvang was het de bedoeling om via verkoop aan de deur de inwoners van Zwartewaterland te overtuigen van het belang van een abonnement op het wekelijkse nieuws. “Corona heeft gemaakt dat we hier terughoudend in zijn en in eerste instantie gebruikmaken van telefonische verkoop”, aldus Bauke Hoekstra, uitgever van De Stadskoerier. “We zijn voor Hasselt in gesprek met fanfarekorps Irene om toch te komen tot colportage aan de deur. Wij hopen de inwoners hierover binnenkort nader te informeren.”

Telefonische verkoop staat bij velen niet in een goed daglicht. Na aftrek van de nummers die in het bel-me-niet-register staan, blijven er ruim dertienhonderd adressen over. Deze adressen zullen telefonisch worden benaderd door het bedrijf Client Contact Solutions. Dit bedrijf opereert met ervaren Nederlandse werknemers vanuit Spanje. Deze wervingsactie staat gepland voor de maand december.

Als u zich aanmeldt als abonnee dan ontvangt u van de Stadskoerier een bevestiging via de email of eventueel de post. De eerste twee maanden ontvangt u de krant gratis en daarna wordt er maandelijks 4 euro van uw rekening afgeschreven. Op deze wijze blijft u verzekerd van het nieuws uit uw directe leefomgeving.