De jongerenwerkers
De jongerenwerkers Foto: Aangeleverd

Jongerenwerk houdt een online quiz

ZWARTEWATERLAND - Het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk pakt komende vrijdag uit met een grote quiz. De quiz wordt uitgezonden via een livestream op YouTube.

De jongerenwerkers van Westerveld, Zwartewaterland en Meppel hebben de samenwerking gezocht met de jongerenwerkers van Sam Welzijn en Young de Wolden. In samenwerking met Ronald Buld, van MultiBuldti, staat er een professionele quiz klaar voor alle jongeren van deze gemeentes. De vragen worden gesteld door middel van presentatie van de jongerenwerkers Myrthe Lugtmeier en Tom Kisjes en door middel van filmpjes.

De vragen worden gesteld door onder andere jongeren, jongerenwerkers, buurtsportcoaches, profs van PEC Zwolle, de wereldkampioen skater Douwe en speelsters van het Nederlands vrouwenelftal.
Jongeren kunnen mee doen met de quiz, ook komt er een moment dat de jongeren foto's kunnen delen die in de livestream te zien zijn.

De quiz is op vrijdag 11 december om 20.00 uur. Opgave kan nog tot het laatste moment bij Tom Kisjes: t.kisjes@welzijnmw.nl. "Vermeld hierbij je telefoonnummer, woonplaats en namen van de deelnemers”, schrijft het jongerenwerk. Vanaf 13 jaar mogen er maximaal vier personen per team zijn.