Olympia '28 opent nieuwjaar digitaal met loterij

HASSELT - Olympia’28 laat de start van voetbaljaar 2021 niet stilletjes passeren. Op zaterdagmiddag 2 januari trapt de voetbalvereniging uit Hasselt het jaar af met een online liveuitzending, inclusief loterij.

Het mixtoernooi en de traditionele nieuwjaarsreceptie zitten er dit jaar niet in. De voetbalclub heeft in een uitzending middels livestream het alternatief gevonden om toch gezamenlijk het jaar in te luiden.

In een sessie van 15.00 tot 17.00 uur zal een programma worden verzorgd vanuit de kantine. Deze zal starten met de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Martien Wursten en eindigen met de verloting van de hoofdprijs. Tussendoor bestaat het programma uit interviews, muziek en een verloting.

Loterij

Sponsoren en lokale ondernemers hebben de prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. “Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken. Loten kosten 5 euro per stuk en kunnen digitaal worden aangeschaft via twee methoden: overmaken en het betaalverzoek", zo laat de club weten.

"Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker: hoe meer loten, hoe meer kans. Naast kans op mooie prijzen, steun je met je lotenaankoop bovenal ook Olympia’28 in deze, ook voor verenigingen, lastige tijd”, zo laat de club uit Hasselt weten.

Aanschaf loten

Informatie over de aanschafmogelijkheden van loten en een overzicht van de te winnen prijzen is terug te vinden op op de website van de voetbalvereniging uit Hasselt: www.olympia28.nl