Oliebollenloop dit jaar in de vorm van virtuele 4 EM

HASSELT - Tussen 19 december en 31 december organiseert Trainingsgroep het Zwartewater uit Hasselt de jaarlijkse Oliebollenloop. Dit keer geen groot evenement, maar een coronaproof hardloopevenement in de vorm van een virtuele 4 EM van Bakkerij Blom.

Vanaf 19 december komt de route beschikbaar op www.oliebollenloophasselt.nl. Deelnemers mogen zelf het moment bepalen wanneer zij de route lopen. Na afloop kunnen zij onder vermelding van hun naam in combinatie met het startnummer een zak van tien oliebollen tegen 25 procent korting kopen en een herinnering ophalen bij Bakkerij Blom. Dit kan van 28 tot en met 31 december 2020.

Hardlopers kunnen zich van 10 december tot en met 24 december 2020 inschrijven op www.inschrijven.nl.

Wursten blijft
voorzitter Olympia

HASSELT - Martien Wursten blijft voorzitter van Olympia'28. Hij plak er nog een termijn aan vast. Dat staat te lezen in een update van het bestuur van de derdeklasser.

Wursten werd op 17 november 2017 gekozen tot voorzitter van Olympia'28 tijdens de algemene ledenvergadering.

Op de site van de club uit Hasselt valt nog meer te nieuws te lezen over de samenstelling van het bestuur. Frank Snel gaat de functie van PR en communicatie op zich nemen.

Daarnaast is er een definitieve oplossing voor de functie Voetbalzaken. In maart meldde Maas van der Molen zich bij het Olympia-bestuur om de vacante bestuursfunctie voetbalzaken tijdelijk te vervullen. Aanvankelijk wilde hij deze taak voor maximaal een jaar op zich nemen, maar daar is hij op teruggekomen. Van der Molen wil graag doorgaan als bestuurslid voetbalzaken.

De aanstellingen moeten nog definitief worden vastgesteld tijdens de eerstkomende algemene ledenvergadering. Deze zou eigenlijk in november plaatsvinden, maar is uitgesteld. Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld.

In de update bedankt het bestuur de sponsors voor de steun en heeft de club positief commercieel nieuws in coronatijd. "Helemaal mooi is het feit dat er bijna maandelijks wel een nieuwe sponsor toegevoegd kan worden."