Afbeelding

Bakchallenge

GENEMUIDEN - Ruim 200 mensen vanuit heel Nederland hebben zich onlangs aangemeld voor de Bakchallenge van Margriet Eenkhoorn uit Genemuiden. Ze lanceert nu een nieuwe challenge voor de kerst.

“Soms dezelfde dag kregen we al een foto van het eindresultaat of een berichtje van een bakker of ontvanger”, vertelt Eenkhoorn. “Met heel veel plezier en liefde is er gebakken en uitgedeeld. Het doel, omzien naar elkaar, van de Bakchallenge is zeker geslaagd.” Ze geeft speciaal voor kerst hier nog een vervolg aan. “We gaan nog een bakfilmpje delen. Het is een makkelijk recept zodat iedereen mee kan doen. Deel het eindresultaat uit voor kerst”, zegt ze. Wie de eerste Bakchallenge mistte, kan alsnog meedoen met de kerstversie.

Wie zicht daarvoor opgeeft, krijgt een week voor kerst een email met een how-to-do filmpje van een makkelijk recept. “Maak van je eindresultaat een mooi cadeau. Breng dit naar familie, vrienden of onbekenden die wel iets lekkers kunnen gebruiken”, aldus Eenkhoorn. Wie al eerder meedeed, hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Alle bakfilmpjes van de afgelopen vier weken zijn te vinden op www.vindiklekker.net onder het kopje Bakchallenge.

Aanmelden kan via https://www.vindiklekker.net/c-5476861/bakchallenge/.