Afbeelding
Foto: CBO

Burgmeester Bilder geeft kersttoespraak op radio

ZWARTEWATERLAND Burgmeester Bilder geeft op kerstavond, 24 december, een toespraak en meditatie bij de Christelijke Bejaarden Omroep (CBO). Zijn bijdrage is donderdag vanaf 21.30 uur te beluisteren via de zender van Zwartewater FM. Na zijn woorden wordt opgeroepen om met buren gezamenlijk kerstliederen te zingen in eigen voortuin.

Deze week zal de programmering van de CBO zijn aangepast op de kerstdagen. Juist in deze lockdown heeft de CBO besloten om op tweede kerstdag van 19.15 tot 20.15 uur een verzoekplatenprogramma uit te zenden. “Een aantal medewerkers zullen deze avond in de studio in Genemuiden zijn. Het is tijdens de eerste lockdown gebleken dat deze uitzendingen voor de luisteraars een lichtpunt in de week zijn, iets waar ze naartoe leven”, aldus de omroep.

Een plaat aanvragen is volgens de radiomakers ook mogelijk: “Wilt u voor uw vader, moeder, opa of oma, die met de kerst minder bezoek kan ontvangen, een kerstboodschap met een mooi kerstlied aanvragen, dan kan dat door te bellen met het nummer 038-3856479 of te mailen naar info@cbozwartewaterland.nl. Er wordt door de luisteraars erg uitgezien naar dit verzoekprogramma, schroom dus niet om te bellen of te mailen, de CBO is de hele week bereikbaar.”

De CBO is te ontvangen via 107.3FM op de CAI op 104.1 en via https://www.cbozwartewaterland.nl/live-radio-luisteren