Gebak voor mevrouw Visscher, nieuwe abonnee van De Stadskoerier Extra.
Gebak voor mevrouw Visscher, nieuwe abonnee van De Stadskoerier Extra. Enrico Kolk

De Stadskoerier Extra deelt slagroomtaart uit

HASSELT - Van Genemuiden naar Hasselt en van Zwartsluis terug naar Genemuiden. De leden van de Stadskoerier Extra bevinden zich overal in de regio. Afgelopen week reed onze redacteur, Enrico Kolk, met een auto vol taarten door de straten van gemeente Zwartewaterland.

Zoals u wellicht heeft gelezen ontvangt ieder tiende lid op de Stadskoerier Extra een slagroomtaart van Bakkerij Slager uit Genemuiden. Vrijdag mocht onder andere mevrouw Visscher uit Hasselt de heerlijke verrassing in ontvangst nemen.

Vroeger was Visscher lid van een abonnementskrant in Uithuizermeeden die daar destijds werd uitgebracht. “In de betaalde versie stond veel meer”, geeft ze aan. Dit is precies wat de Stadskoerier Extra gaat brengen, meer nieuws en meer achtergrondverhalen.
Visscher vervolgt: “Ik ben blij dat de Stadskoerier Extra er komt. Ik mag graag de krant lezen.”

Ze heeft zichzelf en twee andere personen aangemeld door middel van de knip-bon in de krant. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich ook aanmelden? Dat kan op diverse manieren: online via www.destadskoerier.nl, per e-mail: abonnementen@brugmedia.nl of net als mevrouw Visscher via de knip-bon in deze krant. Wij verwelkomen u graag als lid van ons nieuwsblad.