Irene verzorgt abonnementenwerving

Voor de werving van abonnementen voor De Stadskoerier Extra wordt de hulp van Christelijk Fanfarekorps Irene ingeschakeld. Bij de krant van deze week ontvangt u een brief waarin u wordt opgeroepen om u aan te melden als abonnee van De Stadskoerier Extra. De bijgevoegde antwoordbon zal in januari bij u worden opgehaald.

De leden van fanfarekorps Irene verzorgen al vele jaren de verspreiding van de wekelijkse krant in Hasselt. In het verleden was dit de verspreiding van De 3 Watersteden, maar sinds de samenvoeging van deze krant met De Stadskoerier wordt de krant wekelijks bij u bezorgd. Voor Irene een welkome bron van inkomsten voor het korps om te kunnen investeren in apparatuur, opleiding en onderhoud.

Leden van het korps halen in januari de antwoordbon bij u op, maar u kunt er ook voor kiezen om u per email op te geven of de bon op te sturen. Voor de vergoeding die wij als uitgever met Irene hebben afgesproken, maakt het niet uit op welke manier u zich opgeeft als abonnee.

De omzetting van De Stadskoerier in een abonnementskrant komt voort uit de wens van de uitgever om een wekelijks een mooie, lezenswaardige krant te maken voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland. De advertentie inkomsten zijn hiervoor onvoldoende.

Stadskoerier Extra

Vanaf volgende week verschijnt De Stadskoerier niet langer in zijn huidige vorm. Naast een huis-aan-huiseditie met voornamelijk advertenties, verschijnt er een abonnementskrant met meer nieuws en achtergronden.

In De Stadskoerier Extra komen diverse onderwerpen aan bod. Zo blikken we terug op de herindeling van twintig jaar geleden en gaan we met bedrijven in gesprek over Brexit.