Afbeelding
Henk Kuik

Pim Kaagman blijft hoofdtrainer bij DESZ

(door Gerard Meijeringh)

ZWARTSLUIS - Pim Kaagman blijft hoofdtrainer bij DESZ. Hij heeft zijn contract met een jaar verlengd. Ook assistent Mark Doosje heeft voor een jaar bijgetekend. Het duo is bezig aan het tweede seizoen in Zwartsluis.

De contractverlenging van Kaagman lag in de lijn der verwachtingen. DESZ is tevreden over het werk van Kaagman en de trainer heeft het prima naar de zin in Zwartsluis. “Ik voel me thuis bij DESZ. Het is een ongelofelijk leuke club. Ik ben blij dat ik hier nog een jaar door mag gaan. Het is een warme vereniging. Als trainer kun je nu weinig doen voor de club en de mensen. Ik vind het leuk om prestaties neer te zetten met de spelers, maar dat kan nu niet. Daar baal ik van. Ik probeer de spelers zo fit mogelijk te houden. Dat geeft zeker wel voldoening. Lekker bezig zijn. Zaterdag hebben we ook nog getraind.”

Kaagman is blij dat ook assistent Mark Doosje verder gaat. "Dat is fantastisch. Een jongen van de club. Ik heb met hem een fijne klik. Hij kent de club van haver tot gort. Daar heb ik heel veel aan.” Kaagman vindt het jammer dat keeperstrainer Eugene Korse na de zomer niet verder gaat bij DESZ. "Hij is iemand die jongens echter beter maakt. Hij stopt helaas. Eugene kan het niet meer combineren met zijn werk. We moeten op zoek naar een vervanger."

Lees het grote verhaal met Kaagman in De Stadskoerier Extra.