Afbeelding
qr-code

Online collecte Woord en Daad

HASSELT - De jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Hasselt en omgeving voor Woord & Daad stond gepland van 25 tot en met 30 januari, maar krijgt nu een andere vorm.

“Helaas kunnen de vrijwilligers, vanwege het coronavirus, dit jaar niet langs de deur met een collectebus”, schrijft het comité in een persbericht. Daarom vraagt het comité dit jaar een bijdrage te doen via de online collecte.

De opbrengst is voor het project: Toekomst voor straatkinderen in Ethiopië. "In Ethiopië zijn de contrasten groot. In de hoofdstad Addis Ababa groeit de welvaart. Tegelijkertijd leven er meer dan 11.000 kinderen op straat”, aldus het comité. "Onze partnerorganisatie Hope for Justice vangt deze kinderen op in opvangcentra, waar ze naast onderdak en voedsel ook (psychologische) hulp krijgen om uiteindelijk weer terug naar huis te kunnen.”

Een gift overmaken kan naar bankrekening: NL58 RABO 0325 6317 94 ten name van Woord & Daad comité Hasselt, via de collectepagina www.woordendaad.nl/collecte/collecte-comite-hasselt of via de QR-code hieronder.