Glijden op het ijs

HASSELT - Een invalidenwagen (Aixam) belandde vorige week maandag op het ijs, nadat de bestuurder op de Vaartweg wilde keren. Die actie slaagde niet helemaal: het autootje gleed achteruit het ijs op.

De politie trof het wagentje aan met de 18-jarige bestuurder ervan. Die bleek geen rijbewijs te kunnen tonen en daarvoor deelde de politie een bekeuring uit. Een berger trok het wagentje van het ijs.

Gebeten door hond

HASSELT - Een 11-jarige jongen is donderdag aan het eind van de middag gebeten door een hond. De hond was wel aangelijnd.

Dat verhinderde echter niet dat de hond de jongen kon bespringen op het Nadorster Randpad. De hond beet de jongen in zijn been, met een lichte bijtwond tot gevolg.

Woninginbraak

HASSELT - Het slot van een achterdeur van een woning aan de Willem Egbertsstraat werd zaterdag vernield. Kwaadwillenden hadden mogelijk een inbraak in de zin.

Dat probeerden ze tussen 17.00 en 19.00 uur, maar zonder succes. Verder dan het vernielen van het slot van de achterdeur kwamen ze niet.

Evaluatie GOV

GENEMUIDEN - De evaluatie van de Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) moet nog dit jaar plaatsvinden. Dat zei wethouder Slingerland in de raadsvergadering.

Hij wachtte tot die vergadering, maar heeft inmiddels opdracht gegeven om brieven voor de evaluatie te versturen.