Snijder, Lassche, Riezebos en De Lange verlengen bij Sportclub

GENEMUIDEN - De eerste selectie van Sportclub Genemuiden voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm. Wederom zijn vier spelers vastgelegd voor komend seizoen. Brian Snijder, Ingmar Lassche en de keepers Robert Riezebos en Jannick de Lange knopen er een jaar aan vast in de eerste selectie van Sportclub Genemuiden.

Ingmar Lassche (19) en Brian Snijder (19) debuteerden beiden dit seizoen in de eerste selectie. Lassche speelde twee wedstrijden. Snijder, die in de jeugd over kwam van Olympia’28, voetbalde vijf wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

Doelman Robert Riezebos (25) heeft aangegeven het na zeven seizoenen nog steeds naar zijn zin te hebben en gaat graag nog een jaar door. Jannick de Lange (19) keepte een aantal jaren in de jeugdopleiding van PEC Zwolle voor hij weer aansloot bij Sportclub. Tot nu toe stond hij twee keer onder de lat in de hoofdmacht.

Eerder tekenden Sijmon Eenkhoorn, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen, Bart Jan Brouwer, Kay Velda, Jens Jurn Streutker, Rens van Benthem, Noureddine Boutzamar, Nick Buitink, Matthias Breman en Rick Doorn al bij. Daarnaast werd bekend dat Sportclub Genemuiden afscheid gaat nemen van aanvaller Omar Kavak en keeper Patrick Jansen. Hidde Streutker is vastgelegd als nieuwe doelman voor het komende seizoen.

Competitieduels volleybal definitief geschrapt

UTRECHT - De volleybalcompetities (onder eredivisie) worden definitief in het slot gegooid. Alle resterende competitieduels voor dit seizoen worden geschrapt. Dat heeft de Nederlandse volleybalbond Nevobo vorige week laten weten.

De volleybalbond kwam tot dit besluit nadat het kabinet de geldende coronamaatregelen tot en met 2 maart bekendmaakte. Op 12 januari maakte de Nevobo al bekend dat er dit seizoen geen promotie en degradatie worden toegepast.

De Nevobo dacht er nog wel over om competitiewedstrijden te organiseren als voorbereiding voor komend seizoen. Door deze optie heeft de bond dus ook een streep gezet.

Trainen als
een militair

GENEMUIDEN - Outdoorsports presenteert donderdag 25 februari 'Trainen als een militair' in het Tagbos bij de kinderboerderij voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de buurtsportcoach en jeugdwerkers.

De activiteit ‘Trainen als een militair’ staat donderdag van 15.00 tot 16.00 uur op het programma. Het is een uitdagende mix van survival, bootcamp, ViPR en outdoor lasergame.

Het maximaal aantal deelnemers is 20 per activiteit. Opgeven kan via sport@zwartewaterland.nl onder vermelding van Navalia, naam en leeftijd.