Afbeelding
Foto: Aangeleverd

ChristenUnie voert een 'unieke' campagne met een podcastserie

ZWARTEWATERLAND - De afschaffing van het leenstelsel voor studenten, de kinderopvang en bijbehorende regelgeving én de uitdagingen in het basisonderwijs. Die onderwerpen komen langs in de eerste podcast van ChristenUnie Zwartewaterland met Tweede Kamerlid Eppo Bruins.

De podcastserie, want het is de bedoeling dat het dat wordt, zijn volgens de ChristenUnie ‘een unieke manier van campagnevoeren in coronatijd’. Martin Boezelman, voorzitter van de campagnecommissie van ChristenUnie Zwartewaterland, is enthousiast over de manier van campagnevoeren.

In de eerste podcast, die inmiddels online te vinden is, staat het thema ‘onderwijs’ centraal. "In deze opname gaat Tweede Kamerlid Eppo Bruins het gesprek aan met Shifra Barneveld (student aan de universiteit van Tilburg) en Jan van der Poel (voorzitter van het bestuur van basisscholengroep IJsselrijk).”

De komende twee weken staan er nog meer podcasts op de planning. Volgens Boezelman zijn die stuk voor stuk het luisteren waard.

Nationaal Preventieakkoord

Op 3 maart komt de podcast met Stieneke van der Graaf online. "In het gesprek zal het onder andere gaan over het Nationaal Preventieakkoord en het vervolg daarop, het belang van de mentale gezondheid én de noodzaak van de verbinding met de samenleving van wijkagenten.”

Leiderschap

Op 8 maart volgt de laatste podcast met Arend Palland, die zich richt op het onderwerp leiderschap. “Tijdens dit gesprek komen onder andere de visie op leiderschap, herwaardering van vakmanschap én de Christenunie als ondernemerspartij aan de orde. Kortom: een interessante reeks waarin kiezers op een laagdrempelige manier kennismaken met de standpunten van de ChristenUnie.”

Kijken en luisteren

De podcasts meekijken en –luisteren kan via www.zwartewaterland.christenunie.nl.