Stéphanos houdt een verkoopactie

ZWARTEWATERLAND - De jaarlijkse verkoopdag voor Stichting Stéphanos gaat vanwege de omstandigheden dit jaar niet door. Om toch geld op te halen, heeft de stichting nu een alternatieve vorm bedacht.

"In Malawi en Zambia is ook in deze tijd uw steun hard nodig. Daarom bieden wij u een aantal artikelen te koop aan", laat de stichting weten.

Er is Wilhelmina pepermunt te koop, een doosje kost 1,50 euro en drie doosjes kosten 4 euro. Daarnaast zijn er zakken met tien verschillende rollen snoep. Eén zak kost 6 euro en voor twee zakken vraagt Stéphanos 11 euro. Een pakje Markus stroopwafels verkoopt de stichting voor 2,50 euro en drie pakjes voor 7 euro. Als laatste verkoopt de stichting ook hortensia's voor 7 euro per stuk. Die zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, roze en wit.

Bestellen is mogelijk tot en met 5 maart. Dat kan via e-mail:
genemuiden@stephanos.nl. Ook via WhatsApp of middels een telefoontje kunnen mensen een bestelling plaatsen, via het nummer 06-27535518.

"Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer", roept de stichting op. "U krijgt van ons een betaalverzoek toegestuurd. Wilt u op een andere manier betalen? Dit is mogelijk in overleg."

Bestellingen worden in week 10 bezorgd aan huis.