Bibliotheek biedt hulp bij de belastingaangifte

ZWARTEWATERLAND - Bibliotheek Zwartewaterland staat ook dit jaar klaar voor wie wel wat hulp kan gebruiken bij de belastingaangifte. Dat kan echter niet met een spreekuur in de bibliotheek zelf. "Gezien de lockdown is het vooralsnog niet mogelijk een belastingspreekuur in de bibliotheek zelf te organiseren", aldus de biblotheek.

Wel kunnen mensen zich op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur aanmelden voor hulp. Dat kan via het telefoonnummer 0522 – 462044. Een expert neemt dan persoonlijk contact op voor hulp bij belastingaangifte op maat.

De bibliotheek hoopt op korte termijn de deuren weer te mogen openen. Mocht het mogelijk zijn, komt er dan alsnog een belastingspreekuur in de drie bibliotheken in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.

De hulp bij belastingaangifte is voor iedereen toegankelijk, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Wel zijn er kosten aan verbonden, die bedragen 30 euro per aangifte.

Meer informatie over de bibliotheek en de hulp bij de belastingaangifte is te vinden op de website van de bibliotheken: www.bibliotheekzwartewaterland.nl.