ALV Sportclub wellicht online

(door Gerard Meijeringh)

GENEMUIDEN - Er is een reële kans dat de algemene ledenvergadering van Sportclub Genemuiden online gehouden gaat worden. Het bestuur heeft een grens gesteld. Als de ledenvergadering voor mei niet op een normale fysieke manier kan plaatsvinden, dan wordt de bijeenkomst online gehouden.

Vorig jaar werd de ledenvergadering van 9 oktober geannuleerd door de coronamaatregelen. Sportclub Genemuiden wil graag een fysieke bijeenkomst organiseren, maar dat is nog steeds niet mogelijk.

“We willen onze leden graag fysiek ontvangen, maar op een gegeven moment moeten we de ledenvergadering een keer door laten gaan. Er zijn zaken die afgehandeld moeten worden. Zo willen we de mensen meenemen in de financiën en er zijn bestuursleden die aftreden en nieuwe mensen voor het bestuur. Als je niet oppast zit je zo weer in oktober”, aldus een lachende Drost.

DESZ houdt bingoavond

ZWARTSLUIS - DESZ houdt zaterdag 27 maart vanaf 17.00 uur een online bingoavond voor leden, supporters en andere geïnteresseerden.

De opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Het spel, met maar liefst 5 rondes én een superronde, wordt aan elkaar gepraat door de Bingo Masters Yvonne Kisjes en Martin Withaar. Kaarten zijn te bestellen via www.dorpsplein-zwartsluis.nl.