Onderzoek naar opvoeding

ZWARTEWATERLAND - Pedagogiekstudent Dorine Beens-Van der Lelij onderzoekt samen met de gemeente of de opvoedingsondersteuning in Zwartewaterland nog goed aansluit op de behoeften van ouders. Voor dat onderzoek, dat loopt tot volgende week vrijdag, worden nog deelnemers gezocht.

“We brengen veranderende behoeften in beeld, zodat we tijdig kunnen bijsturen”, zegt wethouder Maarten Slingerland. Het onderzoek richt zich op ouders met kinderen van 2 tot 16 jaar. Hij vraagt ouders om deel te nemen aan het onderzoek. “Ben jij een ouder of pleegouder met een of meer kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar? En vind je het leuk om mee te denken over de opvoedingsondersteuning? Dan zijn wij op zoek naar jou. Doe mee aan het onderzoek, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat behoefte en aanbod optimaal op elkaar zijn afgestemd.”

Ouders die meer informatie willen of aan een interview willen meewerken, kunnen contact opnemen met Dorine via dorinebeens1@gmail.com of 06-25257000. Deelnemen aan de enquête kan tot vrijdag 26 maart via https://nl.surveymonkey.com/r/FVYBVL3.