Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Dorcaswinkel in Genemuiden is weer geopend op woensdag tot en met vrijdag na maanden sluiting

GENEMUIDEN - De Dorcaswinkel in Genemuiden is vanaf vandaag (woensdag) weer geopend. "De winkel ziet er weer tip top uit en we zijn er weer helemaal klaar voor, zij het met de nodige maatregelen", aldus medewerkers van de winkel.

Spontaan binnenlopen is nog niet mogelijk. Toegang is alleen mogelijk via een reservering op de website: dorcaswinkelgenemuiden.nl. Telefonisch of via de mail reserveren is niet mogelijk. Er mogen maximaal tien mensen tegelijk in de winkel zijn.

Reserveren is mogelijk voor tijdvakken van 45 minuten, op elk heel uur. "Je hoeft natuurlijk geen 3 kwartier te blijven", volgens de medewerkers. "Voel je niet bezwaard als je niets koopt, een (kleine) gift bij de kassa voor het mooie Dorcaswerk is altijd een overweging waard, maar uiteraard vrijwillig."

Openingstijden

De winkel is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. "Het is even lastig allemaal, maar doe even de moeite om te reserveren en je hebt lekker een klein uurtje voor jezelf in onze mooie winkel. En bijkomend voordeel: je hoeft niet in de rij voor een mandje."

Voor het inbrengen van goederen kunnen mensen ook op deze tijden terecht. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

"Als je snel bent kun je nog profiteren van de werkelijk spectaculaire winteropruiming. Graag tot gauw", sluiten medewerkers van de winkel het bericht af, die oproepen om echt niet zomaar naar de winkel te komen, maar eerst te reserveren.