't Olde Staduus zoekt nieuwe bodes

GENEMUIDEN - 't Olde Staduus in Genemuiden is op zoek naar vrijwilligers, die op maandag, dinsdag en vrijdag de taak van bode op zich willen nemen. Het beheer van het gebouw is volledig in handen van vrijwilligers.

"Veel dank daarvoor, met name aan de boden Peter, Jan, Joop, Piet, Eef en Gerrit Jan, die verhuur mogelijk hebben gemaakt", aldus Klasien Hoekman.

Belangrijk voor 't Olde Staduus zijn de mannen en vrouwen die met liefde voor het gebouw zorgen. "Een leuke ploeg mensen. Kom ons helpen en maak deel uit van deze groep mensen. Met z’n tweeën werkt prettiger."
Ook worden er nog vrijwilligers gevraagd voor 28 mei. Dat is de landelijke NLDoet dag. "Van harte welkom om mee te doen. Gezellig, leuk, u zult er geen spijt van hebben. We willen deze dag met z'n allen het gebouw een extra schoonmaakbeurt geven, zodat alles weer spic en span er uit ziet."

Schroom niet, roept Hoekman op. "Neem contact op via 06-22037035, dan maken we een afspraak en kun je alles te weten komen wat je maar wilt."