Startactiviteit voor overleg over kleine kernen

BUITENGEBIED - De gemeente wil op 3 juli een startactiviteit organiseren voor het kleine kernenoverleg. "Al fietsend, pratend en genietend willen we het gebied doorgaan", legt het college uit.

"De buren gaan de buren rondleiden, vertellen over hun kern, hun landschap en de verhalen en plannen ervan met elkaar delen." Wie er allemaal meedoen, is nog niet bekend.

"Doel van de dag is om elkaar te ontmoeten, te genieten van een deel van de IJsseldelta, ideeën op te doen voor projecten en samen te zoeken naar wat ons bindt", volgens de gemeente.

Er worden die dag twee werkgroepen in het leven geroepen: de werkgroep verbinding en ontmoeting en een werkgroep met de naam toerisme en recreatie.

Karunia Foundation

KAMPEN – De Karunia Foundation presenteert zich vrijdag in een online event. De livestream vanuit de Kamper Bovenkerk begint om 20.00 uur.

Op de livestream is een documentaire te zien over het werk van Karunia op Papoea. Pieter en Jacomien van der Wilt vertellen over het werk dat zij daar de afgelopen jaren deden. De presentaties worden afgewisseld met muzikale momenten door de voorzitter van Karunia Foundation, ds. G.J. Baan, en de broers Hermen en Roderick van Arnhem.

Het online-event is te zien via het YouTube Kanaal Kampen Bovenkerk: https://www.youtube.com/watch?v=CdXD62GSqbA. De link is ook te vinden op www.karunia.org.