Afbeelding
Foto: Jan Willem Oldenbeuving

Martijn van der Heide en Bas Klaver gaan door bij DESZ

ZWARTSLUIS - Martijn van der Heide en Bas Klaver maken ook komend seizoen deel uit van de eerste selectie van DESZ.

Martijn van der Heide is niet meer weg te denken uit de eerste selectie van DESZ. Hij maakte in het seizoen 2011-2012 zijn debuut in de hoofdmacht van DESZ. Tot dusver speelde hij voor 133 wedstrijden in het eerste elftal van de club uit Zwartsluis. In deze duels kwam hij tot elf treffers. "Zijn tomeloze inzet, fysieke kracht en de rust die hij uitstraalt, zijn bekende kwaliteiten van Martijn. Daarnaast is hij een multifunctionele speler die allereerst verdedigende kwaliteiten bezit, maar niet schroomt aanvallende impulsen aan het team te geven”, zo laat DESZ weten.

Bas Klaver gaat komend seizoen zijn vierde jaar in bij DESZ 1. De jonge rechtsback kwam in drie seizoenen tot achttien officiële duels in het eerste elftal van DESZ. De jonge rechtsback staat bekend om zijn inzet, snelheid en zijn opkomende kracht aan de rechterkant van het speelveld.

De technische commissie is er content mee dat Van der Heide en Klaver door gaan bij DESZ. “We kijken met veel goede moed richting een sportieve toekomst.”
In de afgelopen tijd verbonden zich al vijftien spelers van de huidige selectie aan DESZ voor komend seizoen. Bjorn Vinke, Frank Kuurman, Etienne Moorman, Karlo Naberman, Herwin Talen, Tom Kisjes, Jordy Slager, Thomas Witte, Robbert Elken, Henrico Abma, Danny Moorman, Arjan Krabbe, Robert Redder, Gerjan Konterman en Erwin Geertman gaan door bij DESZ. Daarnaast keert Mika Esteie terug na een jaar d’Olde Veste ’54.