Donuts eten bij Leger des Heils

GENEMUIDEN - Met het instellen van ‘Nationale DonutDag’ wil het Leger des Heils op 4 juni van dit jaar een oude traditie nieuw leven inblazen. Door het hele land worden gratis donuts verstrekt via de buurthuiskamers van het Leger des Heils. Zo ook in Genemuiden.

In Het Kruispunt (Nieuwstraat 35) kan iedereen langskomen om vervolgens samen een donut te eten en een geluksmoment te delen. Het is voor het eerst dit jaar dat het Leger des Heils haar deuren weer opent en voor deze ene keer op vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

“Samen met donutproducent Donut Worry Be Happy wordt traditie gekoppeld aan het beleven van een geluksmomentje. Samen eten, delen, elkaar beter leren kennen", legt het Leger des Heils uit. Vorig jaar organiseerden beide organisaties ook al een Donutdag. Het succes daarvan en de positieve reacties van het publiek liggen aan de basis van deze nieuwe – jaarlijks terugkerende – traditie.

Het Leger des Heils start in Genemuiden daarna de activiteiten op door wekelijks op donderdag open te zijn van 10.00 tot 13.00 uur.