Muzikale avond

HASSELT - Leden van de Hervormde gemeente in Hasselt verzorgen zaterdagavond een muzikale avond. Die wordt uitgezonden via de livestream en begint om 19.30 uur.

Ds. H. Westerhout verzorgt de opening, meditatie en sluiting. Koert Aalbers bespeelt het orgel, Jan van der Kamp speelt op de piano en dirigeert. De viool is in handen van Lisanne van der Kamp en Berlinda en Annemijn Admiraal bespelen de fluit.

Daarnaast zijn er nog koperblazers, dat zijn Bernhard Pleijzier en Arie Frederiks. De zang is in handen van een groep mannen: Herman Westrik, Henk de Boer, Nico Würsten, Aat Pierik, René Pastoor, Dick Aalbers en Pieter Zuidema.

Tijdens de muzikale avond worden verschillende liederen en psalmen ten gehore gebracht. Meekijken kan via de stream: http://hervhasselt.kerkdienstluisteren.nl/.

Man rijdt met heftruck over been van collega

GENEMUIDEN - Door een bedrijfsongeval bij een bedrijf aan de Puttenstraat is donderdagochtend een 54-jarige man gewond geraakt. Een 39-jarige collega reed met een heftruck over zijn been.

Het ongeval vond plaats rond 8.50 uur. De gewonde medewerker is naar het ziekenhuis gebracht. De Inspectie SZW (voorheen arbeidsinspectie) neemt de zaak in verder onderzoek.

Roemeen rijdt rond zonder rijbewijs

GNEMUIDEN - Een 24-jarige Roemeen reed vrijdag door Genemuiden met een auto, maar dat mocht hij niet.

Tijdens een controle door de politie bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs. "De man heeft een bekeuring gekregen", aldus de politie.

Hond bijt vrouw

ZWARTSLUIS - Een 60-jarige vrouw is afgelopen zaterdag rond 21.00 uur gebeten door een hond.

De hond was weliswaar aangelijnd, maar dat kon niet voorkomen dat het dier de vrouw in haar onderbeen beet. Het voorval vond plaats op de Hasselterdijk te Zwartsluis.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond en getuigen.