De elftalfoto van Sportclub Genemuiden is in de maak.
De elftalfoto van Sportclub Genemuiden is in de maak. Foto: Gerard Meijeringh

Spelers Sportclub op de foto, presentatie nieuwe spelers in augustus

GENEMUIDEN - Op Sportpark De Wetering was het zaterdag weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie van de eerste selectie van Sportclub Genemuiden. Dit keer werd de fotosessie niet gecombineerd met de presentatie van de nieuwe spelers van de eerste selectie.

Het fotomateriaal wordt gebruikt voor de presentatiegids van Sportclub Genemuiden die medio augustus, in de aanloop naar de start van de competitie, wordt uitgebracht.

De jaarlijkse presentatie van de nieuwe spelers vond zaterdag, vanwege de coronamaatregelen, nog niet plaats. Wel brachten de nieuwe spelers in de selectie een bezoek aan Pouw Zwolle voor een fotosessie. De presentatie vindt plaats op zaterdag 21 augustus. Na deze spelerspresentatie speelt Sportclub ’s middags een oefenwedstrijd tegen eersteklasser Go-Ahead Kampen.

Versterking dames 1 Sportclub

Het eerste damesteam van Sportclub Genemuiden heeft twee nieuwe spelers binnengehaald. Aanvaller Anouk de Haan en middelvelder Noa Jongsma komen over van vijfdeklasser SVI. Zij gaan met Sportclub in de tweede klasse spelen.