Geen wijzigingen op de valreep

ZWARTEWATERLAND - Op de laatste dag van de overschrijvingsperiode zijn er geen spelers meer overgeschreven bij Sportclub Genemuiden, DESZ en Olympia ’28.

In het overzicht van vorige week in De Stadskoerier Extra ontbrak de naam Osama Ben Kaddour. Voor de volledigheid nog even het definitieve overzicht van de overschrijvingen in Zwartewaterland.

Sportclub Genemuiden

Nieuw: Osama Ben Kaddour (NK Dubrava), Thijs Dekker (WHC), Hidde Streutker (HZVV) en William Jansen (DOS Kampen)

Weg: Omar Kavak (Pelikaan S), Martijn van der Laan (Noordbergum), Patrick Jansen (AGOVV), Job van Dalfsen (ZAC), Rik van Dalfsen (ZAC) en Olivier Duinkerken (SVI)

DESZ

Nieuw: Mika Esteie (d’Olde Veste ’54)

Weg:Geen

Olympia ’28

Nieuw: Geen

Weg: Erik van der Kolk (gestopt), Willard Visscher (’s-Heerenbroek) en Jasper van der Stouw (Hattem)


Team Power 4 Nikai 4 Life houdt sponsorloop voor uitdaging op de Stelvio

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Wandelen, powerwalken, hardlopen door de omgeving van het Reevediep en hiermee het goede doel ondersteunen. Dat kan op zaterdag 26 juni tijdens de sponsorloop in dit fraaie natuurgebied. De sponsorloop is een initiatief van Team Power 4 Nikai 4 Life. De vier leden van dit team gaan op 28 augustus de Italiaanse berg de Passa dello Stelvio beklimmen en willen met de sponsorloop geld binnen halen voor Stelvio for Life.

Om als team geld binnen te halen voor Stelvio for Live is besloten om een sponsorloop te organiseren in een mooie omgeving. "We hebben voor het Reevediep gekozen. Dan heb je geen verkeersregelaars nodig en je hoeft geen grote wegen over te steken”, aldus Riezebos van Team Power 4 Nikai 4 Life.

De Nieuwendijkbrug in het Reevediep fungeert als startlocatie. De start vindt plaats tussen 9.00 en 11.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen voor wandelen, powerwalken of hardlopen. Er zijn verschillende afstand; 5, 10 of 21,1 kilometer. Alle afstanden hebben een eigen route. Wandelaars kunnen kiezen voor de 5 of 10 kilometer. Voor hardlopers zijn alle afstanden beschikbaar. Iedereen kan meedoen aan de sponsorloop, jong en oud. De kosten bedragen 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Volwassenen betalen 10 euro. Het geld gaat naar Team Power 4 Nikai 4 Life voor Stelvio for Live. Deelnemers dienen zich wel van tevoren aan te melden. Dat kan tot en met 24 juni door een mailtje te sturen naar info@inshape4ever.nl of app Marrie Kroes (06 30117430).

Stichting Nikai 4 Life is nog op zoek naar mensen die mee willen naar Italië om de Stelvio te beklimmen. De stichting heeft vervoer en een hotel geregeld voor een schappelijke prijs. De inschrijving voor Stelvio for Life sluit op 14 juli.