Politieberichten


Parkeerslaper

GENEMUIDEN - Een dronken man besloot maandagochtend om te gaan slapen op een parkeerplaats in Genemuiden. Een oplettende burger deed daarvan melding bij de politie.

De politie trof de man aan en hielp hem in de benen, schrijft agent Charissa Borgmeier op Instagram. Hij heeft een bekeuring gekregen is daarna overgedragen aan zijn eigen zorgkader.

Gestolen goed

HASSELT - De politie trof vorige week maandag gestolen spullen aan in de woning van een 41-jarige man uit Hasselt. De goederen bleken afkomstig van een bedrijfsinbraak, eerder deze maand.

De man werd door de politie aangehouden voor heling. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. Het is niet bekend of de man ook de inbraak op z’n geweten heeft. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Beschonken Belg

HASSELT - Een beschonken Belgische man reed zondag door Hasselt. Daar stuitte hij aan de dr. H.A.W. van der Vechtlaan op een politiecontrole.

De politie controleerde de 40-jarige Belg en ontdekte dat hij teveel alcohol had gedronken.

Drugsbezit

HASSELT - Een 20-jarige jongen uit Genemuiden is vrijdag aangehouden bij een verkeerscontrole in Hasselt. De politie ontdekte dat hij softdrugs bij zich had.

De jongeman is aangehouden.