Afbeelding
Stockfoto

VVD houdt een bewonersonderzoek onder inwoners Zwartewaterland

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Alle inwoners van Zwartewaterland worden door de VVD uitgenodigd om in een korte online enquête hun mening te geven over hun buurt. Deze week ontvingen inwoners een flyer bij de levering van weekblad De Stadskoerier.

“Zwartewaterland gaat op 16 maart weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen”, schrijft de VVD in een persbericht. In de aanloop naar de verkiezingen wil de Zwartewaterlandse VVD zoveel mogelijk input ophalen uit de samenleving. 

De enquête duurt ongeveer 10 minuten en omvat onderwerpen zoals veiligheid op straat, parkeren en veiligheid in het verkeer, voorzieningen en activiteiten in de buurt en de hoeveelheid groen en sport- en speelveldjes in de buurt. Alle input wordt gebruikt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma van de Zwartewaterlandse VVD, meldt de partij.
“Helaas is het nog maar beperkt mogelijk om fysieke activiteiten te organiseren, waardoor er voor een digitale enquête is gekozen”, volgens de VVD. De enquêtes zijn te vinden via: zwartewaterland.vvd.nl/zwartsluis, zwartewaterland.vvd.nl/genemuiden en zwartewaterland.vvd.nl/hasselt.

“Extra input is altijd welkom”, schrijft de VVD. Die input kan gestuurd worden naar fractie@vvdzwartewaterland.nl of per Whatsapp naar 06-14049107.

Enrico Kolk