Geachte lezer,


Voor u ligt de Stadskoerier Extra, onze wekelijkse abonnementenkrant voor de inwoners van de gemeente Zwartewaterland. In deze krant kunt u wekelijks kennis nemen van al het nieuws uit uw gemeente, uw leefomgeving. 

De editie van deze week is huis-aan-huis bezorgd. Een editie met een sportbijlage. In deze sportbijlage komen vele sportverenigingen uit Zwartewaterland aan bod. Het sportseizoen staat weer op het punt van beginnen of is reeds begonnen. Wekelijks kunt u straks in de kolommen van de krant of op de website lezen over uw favoriete sportclub. Hiervoor is het echter wel nodig om lid te worden van onze krant. 

Als u nu een jaarabonnement afsluit ontvangt u de krant de eerste twee maanden gratis en na deze twee maanden wordt er maandelijks tot wederopzegging 3,95 euro van uw rekening geïncasseerd. Als extra zal de Stadskoerier bij elke nieuwe abonnee 10 euro overmaken aan je favoriete club. Deze actie loopt tot 10 oktober. 

Met deze actie hopen wij nog meer leden voor onze krant te krijgen. Leden die nodig zijn om publicatie van al het nieuws op sportief, cultureel en sociaal gebied uit uw woonomgeving tot u te brengen. Met uw lidmaatschap van de krant stimuleert u de sociale samenhang in onze gemeente.

Wij gaan ervoor. Doet u mee?

Johan van der Kolk,
Bauke Hoekstra
Uitgevers Stadskoerier Extra