GOV kiest Martijn Jansen als nieuwe voorzitter

GENEMUIDEN – Martijn Jansen is de nieuwe voorzitter van de Genemuider Ondernemers Vereniging. Daarmee komt een einde aan een lange zoektocht. Leden van de ondernemersvereniging stemden maandagavond in met de voordracht van Jansen.

De Genemuidenaar is in het dagelijks leven in zijn woonplaats eigenaar van reclamebureau Comceptum. Hij is al langer aan de zijlijn betrokken bij de betrekkelijk nieuwe ondernemersvereniging en de voorloper daarvan, maar gaat vanaf nu de voorzittershamer hanteren.

“Met zijn enthousiasme en creativiteit is Martijn iemand die voor nieuwe energie gaat zorgen”, zegt bestuurslid Anneke van Dijk over de nieuwe voorzitter.

Bestuur compleet

Ze is blij dat het bestuur van de Genemuider Ondernemers Vereniging na maandagavond weer compleet is. Sander Dogterom (Optiek Brouwer) en Ruben Breman (De Groene Lantaarn) stapten namelijk ook aan boord. Breman gaat de communicatie verzorgen. “De vergadering verliep in een hele goede sfeer. Na afloop was het ouderwets netwerken. Ik ben blij dat het bestuur nu weer compleet is”, aldus Van Dijk.

Activiteiten die de komende tijd op de agenda staan zijn de Biestemerk (of een alternatief als voor het evenement geen groen licht komt) en er wordt gewerkt aan een nieuwe activiteit:Ladies Night.

GOV is de opvolger van Middenstand Vereniging Genemuiden. Met een nieuwe naam en nieuwe opzet besloten de middenstanders een paar jaar geleden voor een nieuwe toekomst. 

Reclamebelasting

Onderdeel van de structuur is de reclamebelasting, waarover het afgelopen jaar het nodige te doen is geweest. Met de opbrengst wil GOV meer activiteiten organiseren. Een deel van de ondernemers is daarop tegen, maar de gemeenteraad besloot eerder dit jaar dat de nieuwe opzet de komende jaren ook een kans krijgt.