Schaatsseizoen Trainingsgroep Het Zwartewater gaat van start in Thialf

HASSELT - De zomer is bijna voorbij, de dagen worden korter, oftewel tijd om de schaatsen weer onder te gaan binden. Aankomende vrijdag start het seizoen voor de schaatsers van Trainingsgroep Het Zwartewater uit Hasselt.

De ijsbaan Leisure World in Dronten heeft mede door de COVID-19 pandemie voorgoed de deuren gesloten, dus stond de Trainingsgroep Het Zwartewater voor een uitdaging om een nieuw onderkomen te vinden voor de schaatsers. 

Dit is gelukt, want vanaf dit seizoen zijn de schaatsers te vinden in de schaatstempel van Nederland, Thialf te Heerenveen.

Iedere dinsdag -en vrijdagavond zijn er in Thialf schaatstrainingen van 19.00 tot 20.00 uur. Op de dinsdag is er voor de volwassenen training en op de vrijdag is er een speciaal ouder-kind uur, waardoor alle leeftijden tegelijkertijd kunnen trainen.

Trainingsgroep Het Zwartewater uit Hasselt roept mensen op om mee doen. "Ben je nog een beginner maar wil jij leren schaatsen? Of kun je schaatsen, maar wil je dit verbeteren? Neem contact op en schaats een keer mee. Er kan vrijblijvend twee keer mee worden getraind voor 5 euro per keer. Schroom niet en stap eens met ons het ijs op." 

Meer informatie op www.trainingsgroephetzwartwater en / of per e-mail: schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl