Groenteam In Balans op zoek naar meer handen

HASSELT – Het groenteam van In Balans zit ‘bommetjevol’ opdrachten en zoekt daarom dringend nieuwe medewerkers. Dat meldde Marieke de Jong van de organisatie in Hasselt zaterdag op ZwartewaterFM.

Het groenteam is bezig met een van de drie hoofdactiviteiten van de organisatie. “Wij doen groenonderhoud voor particulieren en organisaties. Daarbij komen we momenteel echt handen te kort. Als je graag buiten werkt, kun je ons al komen versterken. Groene vingers zijn niet per se nodig: je leert bij ons in de praktijk”, legt De Jong uit.

Naast het groenteam heeft In Balans een kledingatelier en een ICT-afdeling. Onderdeel van het kledingatelier zijn een was- en strijkservice en een reparatieservice. Bij de ICT-afdeling toveren medewerkers gebruikte apparatuur om tot ‘modellen die een nieuw leven krijgen.

Bij In Balans werken mensen voor wie een betaalde baan om wat voor reden ook niet vanzelfsprekend is. Bij de organisatie aan de Hasselter Mulertstraat vergroten ze hun zelfvertrouwen en maken ze onderdeel uit van de samenleving. Op de Facebook-pagina van de organisatie vertellen (oud-)medewerkers over de waarde die In Balans voor ze heeft.