Panna! Sterrenteamdag bij Sportclub Genemuiden


GENEMUIDEN - Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? Dat kan op maandag 18 oktober op het sportpark van SC Genemuiden.Bij Sportclub Genemuiden vindt op deze dag voor het eerst de Panna! Sterrenteamdag plaats. Op deze dag leren jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar beter voetballen en maken ze ook nog kans op een plek in één van de Panna! Sterrenteams.

De Panna! Sterrenteamdag is een leerzame, maar vooral leuke voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. 

Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2021 verschillende Panna! Sterrenteamdagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag wordt een aantal jongens én meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers uit het hele land de kans om zich in één van de Panna! Sterrenteams te voetballen. 

Nieuw dit jaar: alle uiteindelijke sterrenteams worden getraind door (ex-)internationals Ruben Schaken, Kika van Es en Richard Knopper. Aan de hand van verschillende activiteiten zullen zij de enthousiaste deelnemers klaarstomen voor het deelnemen aan een internationaal toernooi. Ook zullen de Panna! Sterrenteams het hele seizoen worden gevolgd door jeugd-voetbalmagazine Panna!

Deelname aan de Panna Sterrenteamdag kost 34,95 euro. Daarvoor krijgen deelnemers een voetbaltenue en een handige rugzak met daarin verschillende cadeaus. Meer info: www.pannasterrenteam.nl.