Sienie Koers wint bij Vrolijke Schoevers

ZWARTSLUIS - Sienie Koers is vorige week woensdag als beste uit de strijd gekomen in de interne competitie van Sjoelvereniging De Vrolijke Schoevers. Ze won in de hoogste klasse (hoofdklasse A) met 1283 punten.

Achter Koers, die boven haar gemiddelde gooide, was de tweede plek voor Louise Corporaal. Truus Bles eindigde als derde in de hoofdklasse A. Zowel Corporaal als Bles gooiden onder hun gemiddelde.

Dat gold ook voor Cristel Corporaal en Gerrit-Jan Pierik. Eerstgenoemde won de strijd in de klasse A en Pierik in de klasse B. In de klasse A was de tweede plek voor Grietje Lachenal. Dirkje Vahl kwam uit op plek drie. In de klasse B eindigde Elly Beugellink als tweede. 

Twee zeges voor
BV de Bleistarte

ZWARTSLUIS - Biljartvereniging de Bleistarte heeft deze week twee overwinning geboekt in de competitie.

In de C1-klasse libre klein van de avondcompetitie won de vereniging uit Zwartsluis met 32-18 van De Brouwerij. In de R3-klasse libre klein poule 2 van de dagcompetitie wist de Bleistarte de uitwedstrijd bij BV De Ens met 37-44 te winnen.

Roetman en
De Lange sluiten seizoen af met zege

GENEMUIDEN - Klaas de Lange en André Roetman hebben het seizoen op goede wijze afgesloten. De twee lieten zich kronen tot winnaar bij de laatste twee seizoensvluchten bij PV de Snelvliegers. 

Klaas de Lange won de natourvlucht vanuit Morlincourt (400 kilometer). Albert van Riessen legde beslag op de tweede en derde plek. De zeven deelnemers waren goed voor 110 deelnemende duiven.

André Roetman werd als winnaar uitgeroepen bij de jonge duivenvlucht vanuit Sens (529 kilometer). Arjan Beens eindigde als tweede. De derde plek was voor Siem en Karst Kolk. Bij deze vlucht lag het aantal deelnemers op zeven en het aantal duiven op 186.

Volgens traditie bij de seizoensafsluiting werden de leden van PV de Snelvliegers ’s avonds getrakteerd door Karst de Lange op gebakken vis.